Lekser? Ja eller Nei?

Tenk deg at du våkner opp en mandags morgen og skal på skolen om cirka 1 time! Du spiser kanskje frokost eller spiller på pc/mobil! Også går du til skolen! Timen har akkurat begynt og du begynner og jobbe med det læreren sier. Når skoledagen er ferdig får du beskjed at du har matte, norsk og engelsk lekse. Blir du glad da? Har du virkelig lyst og jobbe med lekser hjemme? Det vil ikke jeg!

Skolen sier at lekser er bra fordi du lærer mer, det har jeg INGEN tro på. Det jeg lærer, lærer jeg på skolen! Ikke hjemme! Det er som om skolen tvinger deg til å repetere noe du allerede kan! JA, det er sikkert greit det, MEN HVORFOR JOBBE HJEMME??? Jeg vil at lekser skal bort fordi jeg vil hjem og gjøre det jeg liker å gjøre, ikke gjøre lekser! Jeg har allerede gått noen timer på skolen også skal skolen bestemme at jeg skal ha "HJEMME" skole, altså gjøre lekser! Jeg har opplevd at noen har sagt at jeg ikke kan komme til de fordi de må gjøre lekser! Da blir jeg egentlig sur! Fordi jeg vil bli med den personen! Men da må jeg finne på noe annet! 

Ingen lekser og lengre skoledager? NEI, jeg vil ikke ha lengre skoledager fordi da har vi egentlig det samme problemet! Hvis vi skal legge til en time hver dag så har vi den timen vi bruker hjemme på lekser! Det er dumt! MEN at vi kan ha alle skoledager like lange, det kan jeg være enig i! 

Mandag og Onsdag : 08:00 - 13:00

Tirsdag : 08:00 - 12:30

Torsdag og Fredag : 08:00 - 14:00

Hvis skoledagen er slik som jeg har skrevet her så kan godt alle dager slutte klokken 14:00! Jeg ville heller hatt det slik som det enn og ha lekser! Jeg synes det er for mye med både LEKSER og prøver! Prøver er også teit, også synes jeg vi heller skal øve på prøvene på skolen og ikke hjemme!

HJEMME : FRITID 

SKOLE : JOBBING OG UNDERVISNING

Slik vil jeg ha det! Jeg har tro på at skole faktisk blir mye kjekke hvis vi fjerner lekser! Fordi da slipper vi og tenke på at vi må hjem og gjøre lekser, da kan vi heller glede oss til å gjøre hva vi vil! Jeg vet at mange er uenige i hva jeg sier, men det er lov det og, vi har alle ulike meninger!

Jeg har laget en spørreundersøkelse om lekser, ja eller nei, Vil du bli med og stemme?

Trykk her for å stemme : https://no.surveymonkey.com/r/MPC5KTQ

Si også din mening om lekser i kommentarfeltet og del gjerne innlegget :D Ha en fin dag videre :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Paxery

Paxery

14, Klepp

Hei, eg heter Mads Even og er personen bak denne bloggen! Eg driver også en youtube kanal der eg legger ut vlogger og av og til gaming! Vet ikke om eg skal kalle meg en blogger og/eller en youtuber, men eg kaller meg hvert fall Paxery.

Kategorier

Arkiv

hits