Youtube & Blogg???

Som jeg sa i mitt første innlegg så har jeg en Youtube kanal. En kanal der jeg poster videoer som f.eks. vlogg! Jeg har en serie på kanalen som jeg har valgt å kalle "Paxery Snakker Om Alt" Det er den eneste vlogg serien som jeg har på kanel akkurat nå. Men nå har jeg også lagt en blogg, der eg skriver om alt, akkurat som vlogg serien min der eg snakker om alt. Det er veldig kjekt å både snakke å skrive, men hvorfor har jeg en blogg og en youtube kanal?

Jeg har alltid vært glad i å spille spill, eller drive med gaming. Så jeg bestemte meg for å starte en youtube kanal 12. november 2016 etter at noen venner sa at de ville at jeg skulle starte. Jeg begynte med gaming på kanalen og det var det jeg bestemte meg for å gjøre. Etter jeg hadde laget vloggen min fra da jeg var i danmark, så bestemte jeg meg for og begynne og vlogge mer, derfor laget jeg serien min Paxery snakker om alt. Den laget jeg rett etter jeg fikk 50 abonnenter på kanalen. Jeg har enda litt gaming på kanalen, jeg vet ikke om jeg skal slutte med alt gaming og bare ha vlogge kanal, eller om jeg skal fortsette å ha litt gaming på kanalen. Nå laster jeg opp en video hver Mandag og Fredag og det kommer til å bli mer vlogging enn gaming på kanalen.

 

På tirsdag så tenkte jeg på den gangen jeg prøvde å blogge for første gang, husker ikke helt når det var men det var en stund siden. Jeg brukte samme siden som nå, altså blogg.no, men jeg visste aldri hva jeg skulle skrive så jeg stoppa. Men på tirsdag så tenkte eg det hadde vært kult å lagt en blogg igjen å begynne og skrive om forskjellige ting. Det er liksom lettere å skrive om ting, enn å lage en video som du må redigere! Men jeg startet hvert fall denne bloggen nå. Jeg kommer til å være mer aktiv på bloggen enn youtube.

Youtube = Mandag + Fredag

Blogg = Mandag Til Søndag

Som jeg så i forrige innlegg så er det ikke sikkert det kommer hver eneste dag, men jeg skal prøve. Jeg synes det er kjempe kjekt å skrive blogg, men hater å skrive til skole oppgaver da, hehe xD

Men det er egentlig derfor jeg har en youtube kanal og en blogg. Mest fordi jeg synes det er kjekt, men også fordi det var noen venner som ville at jeg skulle starte en youtube kanal, også har jeg lagt en blogg der jeg kan dele enda mer :D Synes det var en god idé :)

#Blogg #Youtube #Snakker #Skriver

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Paxery

Paxery

14, Klepp

Hei, eg heter Mads Even og er personen bak denne bloggen! Eg driver også en youtube kanal der eg legger ut vlogger og av og til gaming! Vet ikke om eg skal kalle meg en blogger og/eller en youtuber, men eg kaller meg hvert fall Paxery.

Kategorier

Arkiv

hits