Det spillet jeg ikke liker!

I går skreiv eg om mitt favoritt spill. Derfor tenkte eg at eg kunne skrive om det spillet eg liker minst, Besiege.

Besige er et spill der du bygger en maskin som skal komme seg gjennom ulike nivå . Du kan bygge maskinen hvordan du vil. Noe som eg synes er bra, men det er det samme om og om igjen, bare at oppdraget ikke er 100 % likt. Første gang eg så spillet tenkte eg at det ville bli kjempegøy å spille. Der tok eg feil.

Du starter med å bygge selve maskinen din. Da kan du legge til forskjellige ting som kanonen og vinger. Det er kult, men eg synes det er lite du egentlig kan gjøre. Du bygger og vinner eller taper, neste nivå, du bygger (eller bruker den samme maskinen) og vinner eller taper, det er alt. Hva er meningen med dette spillet. Ja det er kanskje kjekt for noen, men eg synes hvert fall det er et spill du kan spille i cirka 10-15 min så blir det kjedelig. 

Hvis eg ikkje tar feil så er dette spillet Early Access, det vil si at spillet ikke er 100% ferdig, men utviklerne har gjort det mulig å spille det som allerede er lagt. Siden spillet er i Early Access så kan spillet bli både bli bedre og kjekt senere. Eg har ikkje spilt spillet siden 11 november 2016, så det kan være at spillet er mye bedre nå, enn det var da eg spilte. Grunnen for at eg ikkje har spilt er fordi det er kjedelig, men kanskje eg burde spilt det igjen?

Utviklerne som har lagt spillet har gjort en god jobb. Selv om eg ikkje er fan av dette spillet. Eg er egentlig ikkje fan av spill som har nivå etter nivå, fordi det blir fort det samme. Dette spillet koster idag 56 Kroner, det synes eg er en bra pris for dette spillet. Eg har hørt noen youtubere si at dette spillet var veldig kult og gøy, så det er kanskje bare eg som ikkje liker det. Hvem vet? Hvis du hadde spurt meg om eg anbefaler dette spillet så hadde eg sakt nei, men hvis du liker sånne spill som Besiege så anbefaler eg det! Hva synes du?

#Spill #Game #Maskin #Nivå

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Paxery

Paxery

14, Klepp

Hei, eg heter Mads Even og er personen bak denne bloggen! Eg driver også en youtube kanal der eg legger ut vlogger og av og til gaming! Vet ikke om eg skal kalle meg en blogger og/eller en youtuber, men eg kaller meg hvert fall Paxery.

Kategorier

Arkiv

hits