Mitt favoritt spill!

Eg elske og spille, spesielt på PC! Eg har spilt enn del spill og mitt favoritt spill er Cities Skylines.

Cities Skylines er et spill der du bygger en by. Du starter med 70 000 kroner og et område, deretter må du begynne og bygge veier, strøm, vann og kloakk, velge plasser der det kan komme hus, butikker og industri. Sånn fortsetter du hele tiden. Trenger du mer strøm til innbyggerne dine, må du bygge f.eks. vindmøller til og produsere mer strøm, samme med vann og kloakk. Etter hvert som byen vokser så kan du få Brannstasjon, sykehus, skole og politi. Brenner det kommer brannbilene til huset/bygningen som brenner, er noen syke går/kjører de til sykehuset osv. Du må også ha en plass og tømme søppel. Der er også slik at innbyggere med høy utdanning "produserer" mindre søppel enn de med lav utdanning.

Etter hvert som byen blir større og større kan du merke at det blir mye trafikk. Det må du gjøre noe med, men hvordan? Du kan legge til kollektiv transport og få folk til å bruke bussen eller toget isteden for å kjøre bil, da får du litt mindre trafikk. Du kan også prøve å lage et bedre vei system som gjør at trafikken flyter bedre. Sliter du med penger, altså får inn for lite penger kan du øke skatten til innbyggerne eller ta et lån. MEN, tar du lån så må du betale penger tilbake.

Det finnes også noen DLC pakker (DownLoadable Content) som gir deg nye ting og funksjoner. Hvis du har tenkt å kjøpe Cities Skylines så anbefaler eg deg først og prøve ut spillet før du kjøper DLC pakker, men hvis du har spilt spillet før og ikke har prøvd ut noen DLC pakker anbefaler eg at du kjøper en, det gjør spillet så mye kjekkere. DLC Pakkene eg liker best er After Dark og Mass Transit 

Eg vet at det snart kommer en ny DLC pakke kalt Green Cities som du blant annet får mer miljøvennlige ting av. Eg gleder meg veldig til den pakken kommer ut. Er veldig spent på hvordan den kommer til å bli. Eg har blitt fornøyd med alle DLC pakkene eg har kjøpt til nå, så eg håper eg blir det med denne også. Eg vet også at du kan få kjøpt og spilt spillet på PS4, XBOX og PC.

Men dette er hvert fall mitt Favoritt spill, eg storkose meg når eg spille det, men det hender eg blir litt lei hvis eg spiller det flere timer i strekk. Skriv din mening om spillet i kommentarfeltet. Hvis du ikke har spillet, er Cities Skylines et spill du ville kjøpt? Hvorfor, Hvorfor ikke?

#Spill #Game #By #Simulator

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Paxery

Paxery

14, Klepp

Hei, eg heter Mads Even og er personen bak denne bloggen! Eg driver også en youtube kanal der eg legger ut vlogger og av og til gaming! Vet ikke om eg skal kalle meg en blogger og/eller en youtuber, men eg kaller meg hvert fall Paxery.

Kategorier

Arkiv

hits